Menu

Restaurant Gastronòmic

El Restaurant LA GUSPIRA sota la batuta del co-propietari i xef Jordi Vidal fusiona tradició i innovació per donar al client una explosió de sentits, un viatge pels sabors de la terra amb els productes de la terra i el mar elaborats amb molta estima. Tot maridat amb una extensa selecció dels millors vins on predominen els vins de la D.O. Costers del Segre que ens recomana la nostra co-propietària i sommelier Assum Roigé..

  • rest1
  • rest2
  • rest3
  • rest4
  • rest5
  • rest6
  • rest7


L'aparença tradicional i moderna juntament amb el mobiliari contemporani, és la traducció arquitectònica del que es cou en els fogons del xef: una cuina que recopila l'experiència dels plats tradicionals catalans per reinventar-los; productes que passen del bosc, els camps i l'horta de Lleida; receptes innovadores que conserven l'essència de la cuina de tota la vida i que moltes vegades busca els records gastronòmics que tots portem dins.

El restaurant està situat en la primera planta de l'edifici i que esta compost per una sala de vint comensals amb la cuina parcialment oberta a la sala, annex al restaurant hi ha dos salons reservats de deu i de vuit places respectivament. Tot pensat per transmetre la calidesa, comoditat i el tracte proper que ens caracteritza al mateix temps que es degusta una bona cuina de la terra. “Un lloc on el temps s’atura i un plaure per als sentits” ...*segons un dels nostres clients.
Celebracions Úniques

Pensades per als moments en la vida en què es recordaran sempre com a màgics, únics, perfectes i irrepetibles.

Un aniversari, unes noces, el bateig del seu fill, una festa familiar, unes noces d'or... Són dies en els quals cada detall explica i que en el Restaurant LA GUSPIRA li donem tota la importància que es mereix. Per això personalitzem les seves celebracions perquè estiguin carregades d'encant i puguin deixar volar la imaginació.
slide


slide


slide


slide


slide


slide


slide